Це просто вражаючий смак: класичний рецепт гомбовців з вишнями.
Гомбовці - популярний десерт закарпатської кухні, який традиційно готують зі сливами. Ми пропонуємо спробувати їх з вишнями.
Доповнення: панірувальні сухарі з цукром.
Спосіб приготування:
До сиру додаємо яйце, цукор, манну крупу і борошно.
Все гарно перемішуємо і залишаємо постояти 20 хв, щоб манна крупа набухла.
Далі формуємо кульки та поміщаємо в їх центр вишню.
Кип'ятимо протягом приблизно 5-8 хвилин.
Тим часом сухарі панірувальні обсмажуємо до золотистого кольору, пересипаємо і охолоджуємо (це можна зробити завчасно навіть).
Далі змішуємо з цукром.
Дістаємо гарячі гомбовці і гарненько перемішуємо їх у суміші цукру та сухарів.
Подаємо із сметанкою, чи якимось джемом і смакуємо.
Раніше ми запрошували вас ознайомитися з рецептом традиційного хот-дога.