Це просто вражаючий смак: класичний рецепт гомбовців з вишнями.


Гомбовці - популярний десерт закарпатської кухні, який традиційно готують зі сливами. Ми пропонуємо спробувати їх з вишнями.

Доповнення: панірувальні сухарі з цукром.

Спосіб приготування:

До сиру додаємо яйце, цукор, манну крупу і борошно.

Все гарно перемішуємо і залишаємо постояти 20 хв, щоб манна крупа набухла.

Далі формуємо кульки та поміщаємо в їх центр вишню.

Кип'ятимо протягом приблизно 5-8 хвилин.

Тим часом сухарі панірувальні обсмажуємо до золотистого кольору, пересипаємо і охолоджуємо (це можна зробити завчасно навіть).

Далі змішуємо з цукром.

Дістаємо гарячі гомбовці і гарненько перемішуємо їх у суміші цукру та сухарів.

Подаємо із сметанкою, чи якимось джемом і смакуємо.

Раніше ми запрошували вас ознайомитися з рецептом традиційного хот-дога.

Related posts