Неймовірний Halloween-торт з примарами: шоколадний бісквіт для всієї родини!
Як приготувати торт з примарами для святкування Хелловіна?
Щоб створити "жахливий" шоколадний торт до свята Хелловін, знадобляться такі інгредієнти:
Почніть процес приготування привидів з безе, відокремивши два білки від жовтків. Додайте до білків трохи лимонного соку і за допомогою міксера збивайте їх, поки не отримаєте легку і пишну білу масу.
Постепенно додавайте 100 г цукру, не припиняючи збивати білки. Коли маса набуде текстури густої сметани, ваше безе буде готове.
Приготовлене безе нагадує за текстурою вершки (скріншот / Tasty With Susan).
Встеліть деко папером для випікання, щоб спростити процес зняття готового безе. Помістіть суміш у кондитерський мішок або пакет, а потім сформуйте з неї стовпчики у вигляді привидів.
Як зробити привидів з безе (скриншот / Tasty With Susan)
Помістіть привидів у розігріту до 120 градусів духовку на одну годину. Розтопіть кілька шматочків шоколаду і за допомогою зубочистки намалюйте привидам очі та рот.
Як прикрасити примар (скриншот / Tasty з Сюзан)
Щоб приготувати торт, спочатку дайте маслу нагрітися до кімнатної температури і наріжте його на кубики. Потім збийте масло з трьома яйцями, після чого введіть 80 грамів цукру.
Просійте в масу какао та борошно. Також влийте каву та молоко, після чого замісіть тісто. Додайте розпушувач і ще раз перемішайте масу.
Змастіть форму для випікання олією або вистеліть її пергаментом, а потім рівномірно вилийте тісто. За допомогою силіконової лопатки вирівняйте поверхню. Випікайте основу для торта в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці протягом 40 хвилин.
Поки що збийте холодні вершки для приготування крему до отримання легкого і пухнастого білосніжного складу.
Як приготувати крем на основі вершків (екранний знімок / Смачно з Сюзаною)
Потім додайте натертий шоколад і акуратно змішайте суміш. Розділіть бісквіт на дві половини, намажте одну з них вершковим кремом і накрийте іншою половиною.
Розтопіть шоколад та рівномірно нанесіть його на поверхню торта. Коли шоколад залишиться ще в рідкому стані, акуратно прикріпіть до нього безе у формі привидів.