Запечена буженина в домашніх умовах
Приготування домашньої буженини — це чудовий спосіб порадувати свою родину. Це м'ясо, яке можна адаптувати за власними вподобаннями. Давайте почнемо!
Наберіть і каструлю воду, додайте сіль, лавровий лист, перці та цукор. Доведіть до кипіння, почекайте 10 хвилин і вимкніть. Охолодіть. Покладіть м'ясо у цей розсіл і відправте в холодильник на 20-24 години.
Дістаньте промариноване м'ясо, обсушіть рушником, загорніть у фольгу і покладіть у духовку. Запікайте 1 годину при 180 градусах. Відкрийте фольгу і запікайте при 200 градусах ще 30 хвилин.
Раніше ми ділилися рецептом, як створити котлети в традиціях люля-кебаб.