Шеф-кухар поділився рецептом ароматного соусу з авокадо, який містить особливий інгредієнт.
Якщо традиційні рецепти гуакамоле більше не приносять вам задоволення, спробуйте цей новий соус на основі авокадо – він може стати ідеальним варіантом для вас.
Замість традиційного гуакамоле, спробуйте потішити себе цікавим "альтернативним" соусом з авокадо. Цей оригінальний рецепт поділився у соціальних мережах користувач @Easy_recipes9680.
Соус можна приготувати всього за кілька хвилин, а його особливий інгредієнт – це те, що ви, напевно, навіть не уявляли.
Спочатку вам потрібно буде розрізати великий авокадо навпіл, видалити кісточку, а потім нарізати його на менші шматочки, щоб він помістився в блендер. Потім потрібно розрізати лайм навпіл і в миску вичавити весь сік і поки залишити.
Тепер у вашій рецептурі з'явився таємний інгредієнт — три варених яйця. Спершу розділіть їх навпіл, а потім наріжте на маленькі шматочки. Також необхідно покласти все подрібнене авокадо в блендер разом з яйцями.
Потім вам знадобляться дві столові ложки оливкової олії, щоб допомогти "загустити" соус. Додайте чайну ложку солі, половину чайної ложки меленого орегано і дрібку гострого чорного перцю, а потім збийте все у блендері на великій швидкості. Згодом додайте сік лайма.
Якщо ви помістите соус у контейнер, він залишиться свіжим до двох місяців, що робить його чудовим доповненням до ваших мексиканських страв. Перед вживанням можна прикрасити його свіжою петрушкою, що додасть не лише смаку, але й користі.
Авокадо, безсумнівно, є цінним продуктом, оскільки воно є багатим джерелом вітамінів C, E, K і B6, а також рибофлавіну, ніацину, фолієвої кислоти, пантотенової кислоти, магнію та калію. Цей фрукт також містить лютеїн, бета-каротин і омега-3 жирні кислоти. Завдяки високому вмісту корисних жирів, авокадо може сприяти відчуттю насиченості між прийомами їжі.
Раніше УНІАН повідомляв, як смачно приготувати печені яблука. Легендарний французький кулінар Жак Пепен дав поради щодо приготування блюда. За його словами, ще його тітка готувала печені яблука за цим рецептом, при цьому він надзвичайно простий.
Також ми писали, як приготувати вологий та насичений шоколадний пиріг. Він готується лише 13 хвилин.
Десерт готується в аерофритюрниці. Щоб його приготувати, вам знадобляться 100 г муки, 300 г шоколадного крему та 2 яйця.