Приготуйте незвичайно пекучий перець - На заслуженому відпочинку.

Любителів поїсти чимало гостренького, і гострий стручковий перець - продукт для тих, хто любить гарячіше.
Він додає неповторного аромату кожній страві, а гострий перець володіє великою кількістю корисних якостей.
Всі види перців родом з Мексики та Південної Америки, але від часу своєї "еміграції" вони прижилися і полюбилися на всіх континентах. А ми пропонуємо вам рецепт, який дозволить зберегти перець надовго і будь-коли мати його під рукою.
"Гострий перець -- 250-300 грамів, яблучний оцет 6% -- 250 мілілітрів, мед (бажано - рідкий) -- 4 столові ложки.
Зберігати в холодильнику або в холодному погребі.
Степан Олексійович, Миколаївська обл."
Также ознакомьтесь с:
Які переваги має гіркий перець для людського організму і чи потрібно його виключати з раціону?