Тост з авокадо та яєчнею: відмінний вибір для ранкової трапези.


Мабуть, один з найпопулярніших сніданків, які замовляють в кафе, -- яэшня. І це не дивно, адже такий сніданок дуже корисний, ситний і смачний. Різновидів авокадо-тостів теж дуже багато. Цей рецепт ви легко зможете повторити вдома, пише фудблогерка Світлана Климовська.

Підсушіть хліб на сковороді з антипригарним покриттям до золотистого відтінку. Авокадо наріжте тонкими смужками, приправте за смаком та збризніть лимонним соком.

Приготувати ніжний омлет. Змішати яйця, молоко, сіль. Вилити на розігріту пательню з оливковою олією. Омлет готувати на слабкому вогні й безперервно мішати силіконовою лопаткою. Головне не перетримати, а зняти, коли він ще ніжний.

На одну половину хліба нанести авокадо, а на іншу – омлет. Прикрасити щіпкою копченої паприки та свіжою зеленню.

Раніше "ФАКТИ" публікували дуже легкий рецепт печива з трьох інгредієнтів. А також розповідали, як приготувати бюджетний сніданок на всю сім'ю -- ситні сирні палички на кефірі.

Related posts