Яєчний рулет з курячим фаршем: простий рецепт легкого частування для всієї родини.

Цей курячий м'ясний рулет - відмінний вибір не тільки для святкових обідів, але й для повсякденного меню. Він слугує альтернативою традиційним фрикаделькам і котлетам, а після запікання набуває неперевершеного смаку та соковитості.
Про те, як готувати м'ясний рулет з яйцем і сиром, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на кулінарний YouTube-канал "Смачна кухня з Наталією Данилюк". Про це повідомляють Контракти.UA.
Щоб приготувати курячий рулет, вам знадобляться наступні складові:
Рулет складається з двох шарів - яєчно-сирного та м'ясного. Фарш можна придбати готовий, або ж приготувати самостійно - наприклад, з філе.
Для приготування яєчної основи візьміть глибоку миску, розбийте туди яйця, додайте сметану, манну крупу та кілька спецій для салату. Ретельно перемішайте до отримання однорідної маси.
Натріть сир на великій терці, а потім всипте його до яєць. Сир можна обирати будь-який, відповідно до свого смаку. Після цього ще раз перемішайте суміш.
Вкладете пергамент на деко для випікання, змастіть його олією, а далі вилийте яєчну суміш. За допомогою силіконової лопатки рівномірно розподіліть масу по всій поверхні.
Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте яєчний коржик протягом 10 хвилин. Поки він охолоджується, приготуйте фарш для м'ясного шару рулету.
Щоб приготувати начинку, спершу очистіть і наріжте цибулю на дрібні шматочки або пропустіть її через м'ясорубку. Потім об'єднайте цибулю з м'ясним фаршем, посоліть і приправте за смаком.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти та рівномірно викладіть фарш на яєчно- сирну основу та обережно скрутіть рулет.
Випікайте рулет ще 40 хвилин за температури 180 градусів. Після цього зачекайте, доки він повністю охолоне, а потім наріжте на порційні шматочки.
Не так давно ми обговорювали, як приготувати "лінивий" гуцульський дерун з грибами.
Також ділилися рецептом приготування галети з помідорами та бринзою.