Навіщо насправді існує четверта сторона терки: кухарі відкрили секрет!
Чимало людей вважають, що ця грань є зайвою, проте це зовсім не відповідає дійсності.
Коли ви готуєте їжу, напевно, часто звертаєтеся до терки. Однак у неї є маловідома четверта сторона, на яку зазвичай не звертають уваги. Досвідчені кулінари поділилися в соцмережах Reddit, для чого можна застосувати цю невідому сторону тертки, повідомляє Express.
Вони стверджують, що цю поверхню можна застосовувати для подрібнення пармезану, а також для натирання цедри лимона, апельсина чи лайму.
Інший гастрономічний спеціаліст рекомендував:
"Потріть твердий сир або часник, додайте мускатний горіх чи імбир, щоб отримати однорідну пасту."
Своєю чергою інший кухар порадив використовувати її для приготування картопляних дерунів.
"Менші отвори для подрібнення призначені для дрібної терки сиру, шоколаду, овочів тощо", - пояснили експерти з кулінарії на сайті Marthastewart.com.
За словами користувачів соцмережі, найменші отвори терки ідеально підходять для приготування делікатної сирної стружки, яку можна без зусиль змішати з соусами або заправками. Також цю сторону тертки можна використовувати для м'яких спецій, до прикладу, мускатного горіха.
Експерти раніше поділилися порадами щодо правильного прання джинсів, щоб вони служили довше та зберігали свій колір. За їхніми словами, якщо ви прагнете продовжити життя вашим улюбленим джинсам, краще утриматися від використання пральної машини.
Також з'явилася інформація про те, як правильно сушити одяг у приміщенні, щоб уникнути появи запаху плісняви. Фахівець підкреслила, що речі варто укладати "обережно" і "не занадто щільно", а також рекомендувала розмістити вентилятор поруч із сушильним місцем.