Плавленый сырок домашнего производства - Время отдыха.


Дієтологи часто з обережністю ставляться до плавлених промислових сирів через їхній склад. Проте, якщо ви вирішите приготувати плавлений сирок самостійно, це принесе тільки користь та задоволення.

За словами експертів, плавлені сири, як правило, є сирним продуктом, до складу якого входять рослинні жири, різні добавки. У цьому продукті також можуть бути трансжири, що прискорюють процес старіння організму.

Дієтологи радять відмовитися від цього продукту і замінити його натуральними сирами. Але не варто відмовлятися від улюбленого та смачного ламомства, якщо ви можете приготувати його вдома самі. У цьому вам допоможе рецепт нашої читачки.

"Сир кисломолочний (10%) -- 500 грамів, молоко (3,2%) -- 0,5 склянки, вершкове масло -- 30 грамів, сода харчова -- 0,5 чайної ложки, сіль -- 1,5 чайної ложки.

За бажанням, у сир наприкінці можна додавати часник, кмин, кріп або в'ялені помідори.

Related posts