Пиріг з консервованою рибою: як створити смачний пиріг - рецепти домашньої випічки | Кулінарні новини | FoodOboz
Листкове тісто – чудовий інгредієнт для створення апетитних пирогів, булочок, слойок та піци. Ви можете експериментувати з різними начинками, але особливо смачними виходять пироги з цибулею, вареними яйцями та рибними консервами.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного листкового пирога із зеленою цибулею, вареними яйцями та сардинами.
1. Злийте олію з консервованих сардин і розімніть рибу за допомогою вилки. Дрібно наріжте зелену цибулю, а яйця наріжте на кубики. З’єднайте всі інгредієнти, додайте сіль і чорний перець за смаком, потім добре перемішайте.
2. Спочатку розморозьте листкове тісто та злегка розкачайте його. На середину прямокутника покладіть начинку. Потім за допомогою ложки сформуйте тісто у вигляді рибки.
3. З обох країв тіста здійсніть надрізи, потім сформуйте пиріг, накриваючи начинку смужками тіста по черзі з кожного боку. Створіть хвостик і зробіть око з оливки. Змастіть поверхню пирога жовтком, змішаним з 1 ст. л води або молока, і приправте кунжутом.
4. Випікайте при температурі 180°C до повної готовності, приблизно 30-35 хвилин. Майже готовий продукт може вимагати різного часу залежно від характеристик вашої духовки!
На OBOZ.UA ви також знайдете різноманітні рецепти: