Три різноманітні пасти з буряка. Сьогоднішній рецепт.


Буряк - завжди доступний і завжди корисний. Якщо ви не знаєте, що з нього приготувати, пропонуємо три рецепти намазок з буряка, що чудово підійдуть для канапок.

Поріжте цибулю на тонкі кільця, як вказано в рецепті на сайті Shuba. Картоплю потрібно добре промити, нарізати середніми кружальцями, приправити сіллю та перцем, збризнути олією і запікати в духовці до повної готовності. Відварений буряк натріть на тертці та змішайте з майонезом.

Розподіліть бурякову масу по картоплі, зверху викладіть оселедець. Прикрасьте мікрозеленню або кропом, зернистою гірчицею і кружальцем цибулі.

Розріжте буряк і перець навпіл, змастіть їх олією та запечіть разом з часником у духовці приблизно годину, контролюючи ступінь готовності буряка. Після цього очистіть овочі та подрібніть їх у блендері з олією і горіхами, досягнувши консистенції паштету, але залишаючи невеликі шматочки овочів і горіхів для текстури.

Спочатку ретельно промийте буряк і варіть його до повної готовності, що займе близько 40-50 хвилин. Після цього очистіть його і натріть на дрібній тертці. Яблуко також варто помити, почистити та натерти на такій самій тертці. Часник очистіть і подрібніть, пропустивши через прес.

В глибокій мисці з'єднайте нарізані буряк, яблуко, часник та вершковий сир. Додайте сіль і перець за смаком, після чого ретельно перемішайте. Помістіть суміш у холодильник на півгодини.

Related posts