Суп з вершками, фрикадельками та грибами: легкий рецепт смачного і поживного блюда.
Що потрібно для вершкового супу з фрикадельками
Для того, щоб приготувати вершковий суп з фрикадельками, потрібні ці продукти:
Як приготувати кремовий суп з м’ясними кульками
Картоплю потрібно помити та ретельно очистити від лушпиння, навіть, якщо картопля молода. Інакше суп матиме неприємну гіркуватість.
Почищену картоплю наріжте на великі кубики, пересипте в глибоку каструлю, додайте рис, залийте водою і поставте посуд на вогонь. Щоб зробити смачні фрикадельки для супу, почистьте цибулю, половину подрібніть ножем або пропустіть через м'ясорубку.
Поєднайте дрібно нарізану цибулю з м'ясним фаршем, приправте сіллю та перцем за власним смаком. Уважно змішайте усі компоненти для фрикадельок і сформуйте з них маленькі кульки.
Спочатку фрикадельки необхідно обсмажити в 1 ст. л. олії до золотистої скоринки з кожного боку. Після цього їх можна додавати до картоплі.
Помийте печериці, наріжте їх на скибочки, після чого також обсмажте до готовності в 1 ст. л. олії - на це потрібно приблизно 6-8 хвилин. Готові гриби додайте до супу з фрикадельками.
Залишок цибулі наріжте маленькими кубиками та обсмажте на сковороді до м'якості. Моркву ретельно промийте, очистіть від шкірки та натріть на тертці. Додайте натерту моркву до цибулі і смажте овочі протягом 7 хвилин, періодично помішуючи.
Потім перенесіть обсмажену суміш у каструлю з супом. Злийте рідину з консервованої кукурудзи, а потім додайте зерна до супу з фрикадельками.
Додайте до страви вершковий сир і плавлений сирок. Ретельно перемішайте, щоб сир розплавився повністю. Продовжуйте готувати крем-суп з фрикадельками ще 5-7 хвилин. Перед подачею прикрасьте страву свіжою, промитою та подрібненою зеленню.