Як створити "Медовик": простий рецепт для приготування м'якого торта.


"Медовик" — це не лише ласощі, а справжнє кулінарне мистецтво, яке має особливе значення для всіх поціновувачів солодощів.

Цей торт здобув популярність не лише завдяки своєму неперевершеному смаку, а й завдяки легкості приготування. Тому ми пропонуємо вам рецепт, за яким цей десерт обов'язково буде смачним.

Рецепт медового торта був опублікований на каналі Cookrates.

Для приготування торта "Медовик" вам будуть потрібні наступні складові: 2 яйця, 2 столові ложки меду, 1 склянка цукру (200-250 г), 3-4 склянки борошна (500-550 г), 50 г масла, а також 1 чайна ложка соди.

Ось унікальний варіант вашого тексту: Інгредієнти для приготування крему: 500 мл молока, 2 курячих яйця, 2 столові ложки борошна (приблизно 50 г), 150-200 г цукру, 100 г масла, а також 1 пакетик ванільного цукру.

У ємність викладіть яйця, цукровий пісок, розм'якшене масло та мед. Ретельно перемішайте інгредієнти і розмістіть на невеликому вогні. Постійно помішуючи, чекайте, поки цукор повністю розчиниться. Як тільки суміш нагріється, додайте соду. Ви помітите, як вона почне пінитися і збільшуватися в об'ємі. Продовжте перемішувати ще протягом 30 секунд.

Постепенно вводьте просіяне борошно в суміш. На початку консистенція буде досить рідкою, але з часом вона стане густішою. Коли маса охолоне до кімнатної температури, можна почати замішувати її руками. Тісто повинно бути еластичним, але не надто щільним.

Поділіть тісто на вісім однакових частин, сформуйте з них кульки, обваляйте в борошні та накрийте плівкою. Помістіть в холодильник на півгодини.

У компактній каструлі з'єднайте борошно, цукор, ванільний цукор та яйця. Поступово вливайте молоко, постійно перемішуючи до отримання однорідної консистенції. Поставте на невеликий вогонь і безперервно помішуйте, поки суміш не почне густіти. Як тільки крем стане густим, зніміть його з плити і додайте розм'якшене вершкове масло, добре перемішуючи до його повного розчинення.

На посипаній борошном поверхні розкачайте одну кульку тіста в тонкий корж. Випікайте в розігрітій до 180°C духовці 3-4 хвилини до золотистого кольору.

Остудіть готові коржі, після чого нанесіть на них крем. Не забудьте обробити кремом також верхню частину і боки, а для прикраси посипте все дрібно порубаними шматочками коржів.

"Медовик" можна оформити на свій смак, використовуючи горіхи, ягоди або шоколад. Цей рецепт гарантовано стане одним з ваших фаворитів, тому не забудьте зберегти його та спробувати приготувати!

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.

Замінюємо котлети: рецепт картопляних дерунів з курячим м'ясом.

Related posts