Як приготувати печінкові оладки: найшвидший спосіб від зірки "МастерШеф" Глинської.

Оладки з печінки – це не лише економічний, а й дуже корисний варіант страви, який чудово підійде для сімейної вечері.
Відома кулінарка Ліза Глінська, яка раніше брала участь у шоу "МастерШеф", поділилася своїм унікальним рецептом солоних оладок.
Лише декілька складових та трохи старання – і ви отримаєте на столі смачну страву, яка не лише наситить, а й здивує неповторним смаковим поєднанням.
Для приготування цих апетитних оладків з печінки вам знадобиться: 150 г гречаної крупи, 300 мл води, сіль (за смаком), 500 г печінки, 2 цибулі, 1 морква, 2 яйця, рослинна олія (для смаження).
Метод приготування:
Щоб отримати найсмачніші оладки з печінки, зварену гречку, обсмажені овочі і подрібнену печінку необхідно перебити у комбайні до однорідної консистенції. Додайте яйця, спеції і ретельно перемішайте, щоб отримати тісто середньої густоти.
Розігрійте сковороду, наливши в неї рослинну олію. Ложкою викладайте тісто невеликими порціями, формуючи оладки. Смажте їх на середньому вогні, щоб вони залишилися соковитими, приблизно по 1-2 хвилини з кожної сторони. Коли оладки стануть золотистими, перемістіть їх на тарілку, попередньо застелену паперовим рушником, щоб позбутися зайвого жиру.
Ці оладки з печінки мають насичений смак і м'яку текстуру, що чудово поєднується із зеленню або сметаною. Завдяки простоті приготування цей рецепт стане вашим улюбленим, адже для створення ситної сімейної вечері достатньо декількох інгредієнтів.
Уся магія криється в соусі: кухар продемонстрував, як смачно приготувати картоплю.
Осінній фаворит: простий рецепт яблучного пирога з ароматною корицею.