Як швидко і просто приготувати фарширований кабачок
Смачний варіант приготування кабачків. Швидко та жодних складнощів. А головне, що дуже смачно. Спробуйте зробити їх на вечерю.
ІнгредієнтиДля приготування потрібні такі продукти:
Як приготуватиКабачок помийте та витріть. Пошкрябайте його вздовж виделкою та розріжте так само навпіл. Тепер кожну половинку надріжте на кілька проміжків шириною по кілька міліметрів, але не до кінця. Вийде така кабачкова платформа. Посоліть кабачки.
Збийте яйця виделкою, додавши сіль і перець. Трохи підсоліть борошно і, за бажанням, додайте паприку. Обваляйте кабачки в борошні, а потім занурте їх у яєчну суміш. Викладіть кабачки на деко, застелене пергаментом. Запікайте їх у духовці при температурі 200 градусів протягом 30 хвилин.
Після цього витягніть. У проміжки вставте скибочки сиру, помідорів та грудинки. Посипте ще сиром і запікайте в духовці протягом 10-15 хвилин. Готові кабачки прикрасьте зеленню.