Вразьте своїх близьких на свята, підготувавши торт 'Червоний Оксамит' – Радіо Максимум.


Що означає любити до повного злиття: захопливі факти

Напередодні зимових свят ми поділимось рецептом надзвичайно смачного торта, який неодмінно вразить ваших гостей. Усі тонкощі приготування ви знайдете в матеріалі від Радіо Максимум.

Шеф-кухарка Ліза Глінська відкрила у своєму Instagram секрети створення цього смачного десерту.

До слова: Ідеальний на завершення робочого дня: готуємо ніжний чизкейк з персиком

Цей тортик полюбився багатьом. Красивий бісквіт, сирний крем та полунична начинка. Це надзвичайно смачно.

Бісквіт (форма 16 см):

Полунична начинка (2 форми по 14 см):

1. Розігрійте духовку до 165°C з режимом конвекції.

2. У чаші кухонного комбайна збиваємо яйця, цукор і барвник до утворення густої піни.

3. Введіть розтоплене масло та кефір, обережно перемішуючи суміш.

4. Об'єднайте борошно, розпушувач, соду та какао, а потім просійте цю суміш у миску. Добре перемішайте.

5. Загорніть дно кільця в фольгу, потім помістіть тісто у форму. Зверху на форму розмістіть прес. Випікайте протягом 40 хвилин.

6. Дайте охолонути, обгорніть форму плівкою та залиште в холодильнику на ніч.

7. З'єднайте желатин з водою і дайте настоятися протягом 10-15 хвилин.

8. Зʼєднайте в сотейнику полуничне пюре з цукром та крохмалем.

9. Додайте лимонний фреш, перемішайте. Поставте на плиту і помішуючи, заваріть крохмаль.

10. Зніміть каструлю з вогню, введіть попередньо набряклий желатин і ретельно перемішайте.

11. Затягніть дно кілець плівкою, всередину по краю покладіть ацетатну стрічку.

12. Розлийте масу (по 150 г), дайте охолонути. Відправте в холодильник на кілька годин.

13. Для приготування крем-чізу, збийте всі інгредієнти в чаші комбайна до стійких піків.

14. Обережно вийміть бісквіт з форми і розділіть його на чотири частини.

15. Покладіть 2/3 крему в кондитерський мішок без насадки. Викладіть крем по спіралі, розрівняйте.

16. Зробіть з крему борт, покладіть усередину полуничну начинку.

17. Викладіть зверху крем та другий бісквітний корж. Так само третій корж.

18. Нанесіть крем на верхню частину і боки торта, а потім рівномірно розподіліть його.

19. Перетворіть залишки бісквітного коржа на крихту і використайте її для оформлення боків торта.

20. Перенесіть залишок крему в кондитерський мішок з насадкою "Сент-Оноре" і оформіть страву.

21. Розмістіть шматочки полуниці в середині торта та додайте декор з м'яти.

Related posts